Home VIJESTI

Sefer Halilović: Pustite Dodikove provokacije, on nije muško

 BPS-Sefer Halilović održao je sinoć predizborni skup u multimedijalnoj sali sarajevske opštine Novi Grad gdje su se građanima ove sarajevske opštine predstavili kandidati stranke za sve nivoe vlasti, te im je prezentovan Program 7+ - koraci koje BPS-Sefer Halilović misli preduzeti ukoliko dobije povjerenje građana naše zemlje.

 Okupljenim građanima su se obratili Safet Baltić, Anela Mašović i Semir Halilović koji su govorili o načinima na koji BPS-Sefer Halilović misli krenuti u suštinsku reformu našeg društva jer, kako je naglašeno, "BiH više nema vremena. Mi moramo krenuti odmah da suštinski mijenjamo sistem inače će nas ovaj postojeći sve progutati".
Pozdravljen gromoglasnim aplauzom i ustajanjem svih prisutnih u sali, građanima Novog Grada obratio se i predsjednik BPS-a i kandidat za člana Predsjedništva BiH Sefer Halilović koji je govorio o koracima koje misli preduzeti kako bi građanima naše zemlje vratio "njihovu republiku", a skupa s njom i sistem koji štiti a ne izjeda sopstvene građane.

"Mi smo pokazali da možemo biti država za sve religije, narode i nacije. Mi smo bili tolerantni kada je bilo najteže. Pokazali smo da je moguće ono u šta su nas svi uvjeravali da je nemoguće. Bosna i Hercegovina je zemlja kojoj malo fali da bude sretna i da u njoj baš niko ne bude gladan. Šta čekamo!? Pustite Dodikove provokacije - on nije muško, vjerujte mi. Republika BiH je na pragu i Sarajeva i Banje Luke. Svi će se iznenaditi jer mi nemamo namjeru da živimo u ovom dejtonskom hibridu još dvadeset godina. Ako je Dayton dobar neka ga sebi primjene oni koji su ga nama skrojili", poručio je Sefer Halilović.

 

 

PREDSTAVLJENI NOSIOCI LISTA I KANDIDATI BPS-Sefer Halilović ZA SVE NIVOE VLASTI SARAJEVSKOG i BPK KANTONA

Jusuf Bubica i Muharem Fišo su nosioci lista za Predstavnički Dom Parlamentarne skupštine FBiH, Zaim Backović nosioc liste za Predstavnički Dom Parlamentarne Skupštine BiH ,Semir Halilović nosioc liste za Skupštinu Kantona Sarajevo i  Jasmin Sadiković nosioc liste za Skupštinu BPK.
Više...
 

Sefer Halilović: Zašto ću ja biti izabran za člana Predsjedništva BiH?!

- Mi smo preozbiljni ljudi da bismo se igrali državom! Znamo koji nas posao čeka!, tvrdi glasoviti general Armije RBiH i kandidat za člana Predsjedništva BiH Sefer Halilović u intervjuu za naš medij, koji možete čitati u četvrtak, 07. avgusta, na stranicama DEPO Portala

Više...
 

BPS-Sefer Halilović: Druženje s borcima u Blagaju

U organizaciji Gradskog odbora BPS-Sefer Halilović sinoć je u Blagaju upriličeno druženje boraca ARBiH sa predsjednikom stranke generalom Seferom Halilovićem. Skupu su prisustvovali Adnan Velagić, predsjednik KO BPS i nosilac liste za Skupštinu HNK-a i Jasminko Hujdur, predsjednik Gradskog odbora Mostar.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 91

Anketno pitanje

Da li će ostala dva člana predsjedništva BiH, svojim glasovima omogućiti Radmanoviću da ne odgovara za grubu klevetu koju je izrekao prema prvom šefu Armije BiH, Seferu Haliloviću?
 

2. kongres BPS-a

You must have Flash Player installed in order to see this player.

Biblioteka

 

 

Ukupno posjeta : 941937

Tel: +387 33 208 643

PravDA za Bosnu i Hercegovinu

 

 
 

ZAŠTO LAŽEMO!?

  

  

 

 

 

 


Komentari

Očekujemo veliki miting u Sarajevu , i naravno na izborima još veću pobjedu. Sarajevo je uz BPS I Sefera Halilovica , imate veliki Selam.

Komentari

Poštovani Sefere!
Upravo sam pogledao Vaš istup na TV 1 koji je i na našoj stranici Zahtjeva za povratak u život Ustava RBiH. 
Hvala! 
Rečeno je ono što očekujemo već dugo godina. 
To su prave riječi koje je Dodik morao razumjeti!
Vaše riječi su ohrabrenje za Pokret za RBiH.
Pozdrav i sve najbolje!
U ime Grupe koja Zahtijeva povratak u život Ustava RBiH, 
Ibrahim

 

Komentari

Gospodine  generale,
običnom čovjeku ne ostaje ništa drugo nego da Vam se od srca zahvali za odgovor koji ste uputili onom  razbojničkom razmetljivcu, Miloradu Dodiku.
A meni lično potvrdili riječi  da ste vi " simbol bosanske patnje i muke", kako sam Vas nazvao u svojoj novoj publikaciji : San,,dokle je naše sjeme u Bosni", koja za koji dan izlazi iz štampe, ovdje u Brčkom(na 103.stranici).
Da Vam Bog da, da dugo poživite!
Iskreno, Šefko

Adresar BPS

Za sve informacije pozovite nas svakim radnim danom od 08-16h !
Tel.: +387 33 208 643
Fax: +387 33 201 294

 

Adresa: Ćemaluša 6/II

71000 Sarajevo
bps@bih.net.ba